fbpx

Project of the Month May 2019

Project of the Month May 2019

Before

This client had privacy issues with their newly built custom home. Their upstairs area overlooked their neighbours private space and Council are (rightly so) quite strict on privacy.

Our client wanted to keep their views, natural light and feeling of openness on their upstairs areas and comply with council regulations in order to be able to move in.

After

We used a powder coated LouvreTec product to achieve these amazing results.

Visually they don’t detract from the beautiful lines of the home and we have kept it as seamless as possible through colour matching and also the size of the blades.

The client is thrilled with the result as it keeps the original design intent of the house in mind and ticks all of council’s boxes.

To discuss your patio, pergola or outdoor living area design options, contact Ultimate Alfresco today.