fbpx

Project of the Month December 2019

Project of the Month

December 2019

Before

This client has a lovely north facing yard and a great size existing pergola. The issue was that the existing pergola was made of an old material. That material trapped in the heat in summer. It also dimmed the natural light into the house and was quite low. So, it felt smaller than it actually was.

After

By upgrading the whole structure to a louvered system, you can see the impact immediately.

It feels lighter, bigger, brighter. The new design also offers the flexibility to control the weather and allow natural light into the main living areas of the house.

We love this design but more importantly the client does too!

If you think your alfresco could be something like this, then give us a call. Contact Ultimate Alfresco