Saw-tooth Style

IMG20190930143511
IMG_1665
IMG_1664

Client brief: Our client had an awkward space adjoining their existing alfresco and the boundary of their property. They didn’t want to block the sun entirely but needed more weather protection to make the space user friendly.

Client location: Thurgoona

What we did: We installed an insulated panel saw-tooth alfresco to the existing residence. Powder coated aluminium slats to each panel and Perspex infills between the roof panels.

Result: To protect the space from the western sun and bring in the morning sun, the client opted for a saw tooth designed insulated roof. We incorporated the colour of their house and existing roof to make the new structure as integrated as possible. The clients are thrilled with their new space.

BEFORE

AFTER

Get in Touch