Bethanga Charm

Bethanga-after-3
Bethanga-after-2
Bethanga-after-4

Client brief: Our client wanted to modernise the fa├žade of their house, wrapping a structure around their farm property with some architectural features. The side of the house faces the pool, so the owners wanted a combination of fixed roof and louvered roof for entertaining flexibility, and a space to take in their amazing views.

Client location: Bethanga

What we did: We used powder coated steel posts and powder coated aluminium beams to create spaces that ticked all the boxes. We used insulated panels, incorporated lighting and louvered spaces to give the client exactly what they wanted.

Result: A striking design that really looks at home in the space. Clean lines and blended roof options meant that this structure really added a modern touch to this home.

BEFORE

AFTER

Get in Touch